Домино сенки

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Домино сенки

Домино сенки
Това е цветна логическа игра с блокчета подобна на тетрис. Твоята задача е да комбинираш блокчетата по цветове и да направиш редове от блокчета с един и същ цвят, които ще бъдат премахнати. Пробвай своите реакци и умения и спечели колкото може повече точки в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 10550
Сребърен медал
Точки 5740
Бронзов медал
Точки 3510
4
Точки 3350
5
Точки 3220
6
Точки 2420
7
Точки 1950
8
decoration
Точки 1860
9
Точки 1630
10
Точки 1120
Точки
Покажи още

Домино сенки

qrcode Играй онлайн Домино сенки (Domino Shades) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Домино сенки е онлайн игра с комбиниране, блокчета, мобилни, от категория Тетрис.

Можеш да играеш Домино сенки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Домино сенки (Domino Shades) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Домино сенки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Домино сенки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Домино сенки е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 349 пъти.

Последни събития

docs
docs спечели 3220 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
Без аватар
diani2008 спечели 1630 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Без аватар
johnbas66 спечели 10550 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg