Мултиквадрат

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Мултиквадрат

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Мултиквадрат

Мултиквадрат
Това е класическа логическа игра с цветни квадратчета. Целта в играта е да комбинираш квадратчетата на полето по цветове. Направи линии от три или повече квадратчета на полето, за да ги изчистиш и да освободиш място за нови квадратчета. Играта ще приключи, ако останеш без място за нови ходове. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 210080
Сребърен медал
Точки 155620
Бронзов медал
Точки 125000
4
Точки 118250
5
Точки 108900
6
Точки 95210
Точки
Покажи още

Мултиквадрат

qrcode Играй онлайн Мултиквадрат (Multisquare) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Мултиквадрат е онлайн игра с блокчета, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Мултиквадрат на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Мултиквадрат (Multisquare) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Мултиквадрат може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Мултиквадрат не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Мултиквадрат е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 185 пъти.

Последни събития

ariel61
ariel61 спечели 155620 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
ve19
ve19 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
ve19
ve19 спечели 10210 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg