Евтин голф

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Евтин голф

Евтин голф
Играй 60 нива на ретро мини голф в тази онлайн игра. Домакин в играта е робот с изкуствен интелект, който се казва Сюзан. Прицели се с малката бяла топка в целта и улучи във всяко едно от нивата. В началото играта започва лесно и постепенно трудността се увеличава, като всяко ниво ще има различни препятсвия, които трябва да преодолееш - движеши се стени, капани, телепорти и други. Изчакай подходящия момент, за да стреляш, избягвай червените обекти и завърши всяко ниво с оптимален брой удари, за да продължиш напред в играта. Завърши играта и запиши резултата си. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 283
Сребърен медал
Точки 235
Бронзов медал
Точки 118
4
Точки 114
6
Точки 52
7
Точки 41
8
Точки 36
9
Точки 35
9
Точки 35
Точки
Покажи още

Евтин голф

qrcode Играй онлайн Евтин голф (Cheap Golf) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Евтин голф е онлайн игра с мини голф, класически, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Евтин голф на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Евтин голф (Cheap Golf) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Евтин голф може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Евтин голф не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Евтин голф е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 950 пъти.

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 86 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
Jios спечели 28 точки (11 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Без аватар
pincheguay спечели 10 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg