Ледената Кралица Блестящ педикюр

регистрация
Игри онлайн Игри с принцеси

Ледената Кралица Блестящ педикюр

Направи любима
Гласувай: 
 3.1 5 (6 гласа)

Ледената Кралица Блестящ педикюр

Ледената Кралица Блестящ педикюр Отиди в салона за педикюр в тази онлайн игра с Ледената Кралица. Тук можеш да се погрижеш за ноктите на момичето и да ги лакираш. Направи един блестящ педикюр за принцесата и се наслади на твоята работа в края на играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Ледената Кралица Блестящ педикюр

qrcode Играй онлайн Ледената Кралица Блестящ педикюр (Ice Queen Glamorous Pedicure) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ледената Кралица Блестящ педикюр е онлайн игра с принцеса, педикюр, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Ледената Кралица Блестящ педикюр на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ледената Кралица Блестящ педикюр (Ice Queen Glamorous Pedicure) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ледената Кралица Блестящ педикюр може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ледената Кралица Блестящ педикюр не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ледената Кралица Блестящ педикюр е оценена с оценка 3.1 от 5 с 6 гласа и е играна 746 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg