Ятци класика

регистрация
Игри онлайн Зарчета игри

Ятци класика

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Ятци класика

Ятци класика
Играй в тази игра със зарчета и спечели колкото може повече точки. Хвърли зарчетата и се опитай да направиш колкото се може по-добри комбинации. Във всеки кръг от играта имаш право на няколко хвърляния. След всяко хвърляне можеш да блокираш зарчета, които да останат при следващото хвърляне. След всеки кръг, трябва да блокираш точките в някоя от комбинациите, която смяташ че е най-добра, така ще запазиш този резултат в сбора на крайния резултат в играта. Победи компютъра в играта, за да запишеш резултата си в сайта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 430
Сребърен медал
Точки 406
Бронзов медал
Точки 373
4
Точки 366
5
Точки 364
6
Точки 324
7
Точки 298
8
Точки 286
9
Точки 275
Точки
Покажи още

Ятци класика

qrcode Играй онлайн Ятци класика (Yatzy Classic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ятци класика е онлайн игра с зарчета, мобилни, от категория Казино.

Можеш да играеш Ятци класика на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ятци класика (Yatzy Classic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ятци класика може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ятци класика не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ятци класика е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 543 пъти.

Последни събития

suzi777
suzi777 спечели 298 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Без аватар
VANIA_777 спечели 275 точки (8 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Krhki
Krhki спечели 286 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg