Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие

регистрация
Игри онлайн Глупави начини да умреш игри

Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие

Направи любима
Гласувай: 
 3 5 (2 гласа)

Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие

Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие Реагирай бързо и спасi чудовищата в третата част на тази забавна онлайн игра. Спаси сладките чудовища от много тъпи начини да умрат и им помогни да оцелеят в много луди ситуации. Тествай рефлексите си в поредица от предизвикателни мини игри. Тук една милисекунда може да направи разликата между победа и загуба. Печели монети за всяко предизвикателство и ги използвай, за да възстановиш някога великия град Дъмбвил.

- играе се с мишката
Видео упътване

Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие

qrcode Играй онлайн Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие (Dumb Ways to Die 3 World Tour) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие е онлайн игра с глупави начини да умреш, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие (Dumb Ways to Die 3 World Tour) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Глупави начини да умреш 3 Световно пътешествие е оценена с оценка 3 от 5 с 2 гласа и е играна 534 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg