Състезателни коли

регистрация
Игри онлайн Форлума игри

Състезателни коли

Направи любима
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Състезателни коли

Състезателни коли
Управлявай колата в състезание с формули в тази онлайн игра. Натисни педала и стигни пръв до финалната линия, за да спечелиш голямата награда. Събирай монетите по пътя за допълнителни точки. Използвай събраните точки за отключване на нови коли и писти. Избягвай петната от масло по пътя, в противен случай можеш да загубиш управление над колата. Състезавай се с играчи от цял свят за най-добро време на пистите и стани шампион на състезателната сцена. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 2390639
Сребърен медал
Точки 1913979
Бронзов медал
Точки 1235692
4
Точки 404017
5
Точки 403936
6
Точки 271203
Точки
Покажи още

Състезателни коли

qrcode Играй онлайн Състезателни коли (Racing Cars) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Състезателни коли е онлайн игра с формула, коли, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Състезателни коли на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Състезателни коли (Racing Cars) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Състезателни коли може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Състезателни коли не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Състезателни коли е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 313 пъти.

Последни събития

Без аватар
jenny7777 спечели 131280 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
GaRoNi
GaRoNi спечели 28588 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
dj_flash спечели 404017 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg