Вело маниаци

регистрация
Игри онлайн Игри с колело

Вело маниаци

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (7 гласа)

Вело маниаци

Вело маниаци Карайте велосипед и се състезавайте с останалите в тази онлайн състезателна игра. е страхотна игра за състезания с вертикални велосипеди и каскади, в която трябва да се състезавате на много места, за да станете най-добрият шампион. Започнете да играете като умел робот и се опитайте да спечелите състезания, за да отключите страхотни функции и герои. Опитайте се да балансирате велосипеда си, за да извършвате въздушни обръщания и, разбира се, избягвайте падане. Опитайте се да завършите постижения по пътя си към финалната линия.

Използвай стрелките за управление, space за подскок. Видео упътване

Вело маниаци

qrcode Играй онлайн Вело маниаци (Cyclomaniacs) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Вело маниаци е онлайн игра с колело, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Вело маниаци на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Вело маниаци (Cyclomaniacs) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Вело маниаци може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Вело маниаци не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Вело маниаци е оценена с оценка 4.2 от 5 с 7 гласа и е играна 7K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg