Реверси

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 3.5 5 (7 гласа)

Реверси

Реверси Това е класическа игра на дъска за двама. Целта в играта е да завземеш колкото се може повече полета. Избери правилната стратегия, за да победиш противника. Можеш да играеш против компютъра или с приятел на едно устройство.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Реверси

qrcode Играй онлайн Реверси (Reversi) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Реверси е онлайн игра с игри на дъска, класически, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Реверси на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Реверси (Reversi) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Реверси може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Реверси не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Реверси е оценена с оценка 3.5 от 5 с 7 гласа и е играна 898 пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg