Ловът за Мортимор

регистрация
Игри онлайн Крейг край реката игри

Ловът за Мортимор

Направи любима
Гласувай: 
 3.7 5 (9 гласа)

Ловът за Мортимор

Ловът за Мортимор Присъедини се към Крейг и неговите приятели в едно детективско приключение край реката в тази онлайн логическа игра. Помогни на Крейг и неговата банда да намерят улики, за да открият Мортимър. Намери предмети и ги използвай, за да напредваш в играта и да решаваш логическите задачи. Накрая трябва да събереш четирите части от снимката, за да разрешиш задачата в играта.

- движение
- действие
Видео упътване

Ловът за Мортимор

qrcode Играй онлайн Ловът за Мортимор (The Hunt for Mortimor) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ловът за Мортимор е онлайн игра с крейг край реката, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Ловът за Мортимор на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ловът за Мортимор (The Hunt for Mortimor) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ловът за Мортимор може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ловът за Мортимор не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ловът за Мортимор е оценена с оценка 3.7 от 5 с 9 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 4 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg