Айвъндоу на приключение

регистрация
Игри онлайн Айвъндоу игри

Айвъндоу на приключение

Направи любима
Гласувай: 
 3.8 5 (9 гласа)

Айвъндоу на приключение

Айвъндоу на приключение Присъедини се към храбрия рицар Айвъндоу в тази онлайн приключенска игра. Тук те очакват редица от задачи, с които можеш да помогнеш на своите съграждани. Извади своя меч и се приготви за едно опасно приключение, в което ще се изправиш срещу опасни противници в гори, блата и поля. Излследвай различните зони от кралството и говори с героите, за да получиш своите задачи за изпълнение. Събирай предмети и ги използвай, за да завършиш всички задачи в играта.

- движение
- атака
Видео упътване

Айвъндоу на приключение

qrcode Играй онлайн Айвъндоу на приключение (Ivandoe Quest On) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Айвъндоу на приключение е онлайн игра с айвъндоу, анимационни герои, картун нетуърк, рпг, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Айвъндоу на приключение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Айвъндоу на приключение (Ivandoe Quest On) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Айвъндоу на приключение може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Айвъндоу на приключение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Айвъндоу на приключение е оценена с оценка 3.8 от 5 с 9 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg