Блиц бижута 3

регистрация
Игри онлайн Блиц бижута игри

Блиц бижута 3

Направи любима
Гласувай: 
 0 5 (0 гласа)

Блиц бижута 3

Блиц бижута 3 Играй с искрящи бижута в третата част на тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да съчетаеш бижутата по цветове и да ги подредиш в редове или колони. Постави три или повече бижута от един и същи вид в един ред, за да ги събереш и да спечелиш точки. Постигни целите във всяко ниво, за да продължиш напред в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Блиц бижута 3

qrcode Играй онлайн Блиц бижута 3 (Jewels Blitz 3) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блиц бижута 3 е онлайн игра с блиц бижута, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Блиц бижута 3 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блиц бижута 3 (Jewels Blitz 3) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Блиц бижута 3 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Блиц бижута 3 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блиц бижута 3 е оценена с оценка 0 от 5 с 0 гласа и е играна 1K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg