Костенурките нинджа Епични мутант мисии

регистрация
Игри онлайн Игри с костенурките нинджа

Костенурките нинджа Епични мутант мисии

Направи любима
Гласувай: 
 4.6 5 (10 гласа)

Костенурките нинджа Епични мутант мисии

Костенурките нинджа Епични мутант мисии
Присъедини се към костенурките нинджа в техните битки с мутантите в тази онлайн игра. Специалните предмети на Сплинтер са откраднати и костенурките нинджи отиват на епични мисии, за да ги върнат. Има шест местонахождения с различни мисии, където трябва да изпълниш различни мисии и да победиш силни противници мутанти. Избери една от костенурките нинджа за всяка от мисиите. Можеш да играеш с Рафаело с червената лента, Леонардо в синьо, Микеланджело в оранжево и Донатело в лилаво. Във всяка мисия можеш да спечелите златен, сребърен или бронзов трофей, всеки трофей ще ти даде различно количество точки. Дай всичко от себе си и победи всички мутанти в играта с максимален резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
- действие
Видео упътване

Костенурките нинджа Епични мутант мисии

Играй онлайн Костенурките нинджа Епични мутант мисии (Ninja Turtles Epic Mutant Missions) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Костенурките нинджа Епични мутант мисии е онлайн игра с костенурките нинджа, анимационни герои, от категория Екшън.

Можеш да играеш Костенурките нинджа Епични мутант мисии на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Костенурките нинджа Епични мутант мисии (Ninja Turtles Epic Mutant Missions) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Костенурките нинджа Епични мутант мисии не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Костенурките нинджа Епични мутант мисии е оценена с оценка 4.6 от 5 с 10 гласа и е играна 724 пъти.

Последни събития

PLamenna
PLamenna спечели 30 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
smale
smale спечели 60 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
smale
smale гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg