Крейг край реката Воден бластер

регистрация
Игри онлайн Крейг край реката игри

Крейг край реката Воден бластер

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (9 гласа)

Крейг край реката Воден бластер

Крейг край реката Воден бластер
Крейг край реката Воден бластер Играй с Крейг от реката и повали враговете с твоя воден бластер в тази онлайн екшън игра. Стреляй с твоите водни оръжия, събирай различни бонуси и избягвай вражеските изстрели, за да останеш живи възможно най-дълго. Опитай се да получиш максимален резултат и събирай монети, които можеш да използваш, за да отключиш нови костюми в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 10083
Сребърен медал
Точки 8968
Бронзов медал
Точки 5071
4
Точки 3481
5
Точки 3135
6
Точки 2512
7
Точки 2509
8
Точки 2408
9
Точки 1585
10
Точки 1395
Точки
Покажи още

Крейг край реката Воден бластер

qrcode Играй онлайн Крейг край реката Воден бластер (Craig of the Creek Hydro Blast) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Крейг край реката Воден бластер е онлайн игра с крейг край реката, стрелба, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Крейг край реката Воден бластер на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Крейг край реката Воден бластер (Craig of the Creek Hydro Blast) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Крейг край реката Воден бластер може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Крейг край реката Воден бластер не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Крейг край реката Воден бластер е оценена с оценка 4.2 от 5 с 9 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
ginojose добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 6 дни
rikondo
rikondo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 седмици
Без аватар
taca68 спечели 1585 точки (9 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg