Пинбол тухли мания

регистрация
Игри онлайн Пинбол игри

Пинбол тухли мания

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.7 5 (4 гласа)

Пинбол тухли мания

Пинбол тухли мания
Играйте с топките на терена за флипер в тази онлайн аркадна игра. Вашата задача е да изстреляте топките и да спрете формите, преди да стигнат до върха. Прицелете се добре и събирайте допълнителни топки, за да имате повече удари във всеки ход. Опитайте се да достигнете възможно най-висок резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 3091
Сребърен медал
Точки 2941
Бронзов медал
Точки 2510
5
Точки 1840
6
Точки 1734
7
Точки 1664
8
Точки 1392
9
Точки 1306
10
Tof
Точки 1008
Точки
Покажи още

Пинбол тухли мания

qrcode Играй онлайн Пинбол тухли мания (Pinball Brick Mania) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пинбол тухли мания е онлайн игра с пинбол, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пинбол тухли мания на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пинбол тухли мания (Pinball Brick Mania) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пинбол тухли мания може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пинбол тухли мания не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пинбол тухли мания е оценена с оценка 4.7 от 5 с 4 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

GaRoNi
GaRoNi спечели 1734 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Без аватар
johnbas66 спечели 3091 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 месеца
Без аватар
Tof спечели 1008 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg