Заклети врагове

регистрация
Игри онлайн Супер герои игри

Заклети врагове

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Заклети врагове

Заклети врагове
Супер героите ще се изправят против своите заклети врагове в тази онлайн екшън игра. Играй с Жената Чудо, Батгърл и Бъмбълбий, Супергърл и Затана и победи противниците в играта. Тичай и скачай по платформите, избягвай препятсвията, събирай монетите и ги използвай, за да отключиш нови герои в играта. Всяко ниво има три скрити плода, които трябва да откриеш. В края ще се изправиш срещу най-големите злодеи в играта. Резултатът в играта се определя от броя на намерените плодове, при победа над злодеите в края на играта ще получиш допълнителни точки. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за движение, space за атака, C за специален удар. Видео упътване

Заклети врагове

Играй онлайн Заклети врагове (Frenemies) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Заклети врагове е онлайн игра с супер герои, жената чудо, супергърл, платформи, картун нетуърк, анимационни герои, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Заклети врагове на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Заклети врагове (Frenemies) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Заклети врагове не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Заклети врагове е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 684 пъти.

Последни събития

docs
docs спечели 4 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
wednesday спечели 1 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
katja спечели 30 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg