Луд голф

регистрация
Игри онлайн Голф игри

Луд голф

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.2 5 (13 гласа)

Луд голф

Луд голф
Луд голф Присъедини се към анимационните герои в тази онлайн игра на луд голф. Вземи стика за голф в ръце и изпрати топката напред. Опитай се да уцелиш дупката с колкото може по-малко удари и вземи диаманта във всяко ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 180
Златен медал
A19
Точки 180
Златен медал
Точки 180
Златен медал
Точки 180
Златен медал
Точки 180
4
Точки 33
5
Точки 32
6
Точки 28
Точки
Покажи още

Луд голф

qrcode Играй онлайн Луд голф (Crazy Golf) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луд голф е онлайн игра с голф, гъмбол, малки титани, ние мечоците, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Луд голф на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луд голф (Crazy Golf) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Луд голф може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Луд голф не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луд голф е оценена с оценка 4.2 от 5 с 13 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
dj_flash добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Без аватар
dj_flash спечели 91 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
kab00m
kab00m спечели 17 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg