Луд голф

регистрация
Игри онлайн Голф игри

Луд голф

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.5 5 (21 гласа)

Луд голф

Луд голф
Луд голф Присъедини се към анимационните герои в тази онлайн игра на луд голф. Вземи стика за голф в ръце и изпрати топката напред. Опитай се да уцелиш дупката с колкото може по-малко удари и вземи диаманта във всяко ниво от играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Луд голф

qrcode Играй онлайн Луд голф (Crazy Golf) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Луд голф е онлайн игра с голф, гъмбол, малки титани, ние мечоците, анимационни герои, картун нетуърк, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Луд голф на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Луд голф (Crazy Golf) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Луд голф може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Луд голф не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Луд голф е оценена с оценка 4.5 от 5 с 21 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

Nikiii
Nikiii спечели 5 точки (16 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Nikiii
Nikiii добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 5 дни
Без аватар
ef55 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg