Лудост на пътя

регистрация
Игри онлайн Игри с коли

Лудост на пътя

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (4 гласа)

Лудост на пътя

Лудост на пътя
Това е екшън игра с коли, в която ще срещнеш вълни от вражески коли и мощни босове. Действието се развива в далечно бъдеще без закони по пътищата. Тук смели шофьори ще се състезават с колите си. Твоята кола може да стреля и се движи напред автоматично, можеш да я местиш надясно и наляво, за да избегнеш препятствия. Придвижи колата си добре, за да насочиш изстрелите към враговете. Победи възможно най-много вражески коли, прескачай рампи и избягвай блоковете по пътя. Всяка разбита вражеска кола ще пуска монети, които можеш да събираш. Има и мощни босове с тежко въоръжени коли, победи ги, за да получиш голяма награда. Можеш да използваш парите, за да купуваш подобрения и допълнителни умения. Можеш също така да изпълняваш мисии, да преследваш определени врагове или да отключваш нови коли, като изпълняваш задачи в играта. Влез в колата и започни състезанието. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1026
Сребърен медал
Точки 923
Бронзов медал
Точки 909
4
Точки 760
5
Точки 661
6
Точки 424
7
Точки 413
8
Точки 322
9
Точки 243
9
Точки 243
Точки
Покажи още

Лудост на пътя

qrcode Играй онлайн Лудост на пътя (Road Madness) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лудост на пътя е онлайн игра с коли, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Лудост на пътя на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лудост на пътя (Road Madness) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Лудост на пътя може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Лудост на пътя не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лудост на пътя е оценена с оценка 4.5 от 5 с 4 гласа и е играна 246 пъти.

Последни събития

elizabethd
elizabethd спечели 661 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
jenny7777 спечели 243 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
PepeTop спечели 222 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg