Ориенталска надпревара

регистрация
Игри онлайн блокчета игри

Ориенталска надпревара

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Ориенталска надпревара

Ориенталска надпревара
Потопи се в атмосферата на ориенталските приказки с тази онлайн логическа игра. Събирай предметите по групи от три или повече и спечели колкото се може повече точки. Изпълни целта в нивото преди времето да изтече, за да продължиш напред в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 161960
Сребърен медал
Точки 131510
Бронзов медал
Точки 72110
Бронзов медал
Точки 72110
4
Точки 61700
5
Точки 59650
6
Точки 55430
7
Точки 54790
8
Точки 46160
9
Точки 45310
Точки
Покажи още

Ориенталска надпревара

qrcode Играй онлайн Ориенталска надпревара (Oriental Dash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ориенталска надпревара е онлайн игра с блокчета, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Ориенталска надпревара на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ориенталска надпревара (Oriental Dash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ориенталска надпревара може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ориенталска надпревара не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ориенталска надпревара е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 411 пъти.

Последни събития

Без аватар
DeHuTy спечели 72110 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 дни
appoline
appoline добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 4 седмици
Без аватар
Marria спечели 23650 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg