Модна супер звезда Облечи ги

регистрация
Игри онлайн Модa игри

Модна супер звезда Облечи ги

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (5 гласа)

Модна супер звезда Облечи ги

Модна супер звезда Облечи ги
Модна супер звезда Облечи ги Потопи се в пленяващия свят на модерните супер звезди с тази онлайн игра с обличане за момичета. Тази игра ще достави пълно удоволствие на любителите на модните игри с обличане. Стани страхотен моден стилист и приготви невероятни облекла за момичетата в играта. Покажи твоето чуство за стил и следи последните тенденции в модата. Ти няма само да облечеш момичетата, а и ще ги подготвиш за техните кариери в играта. В играта има жури, което ще оцени облеклото, което си подготвил. Високият резултат ще ти помогне да спечелиш диаманти, които можеш да използваш, за да отключиш нови дрехи и аксесоари. Колкото по-добре изглеждат момичетата, толкова повече диаманти ще спечелиш. Наличните облекла и аксесоари са практически неограничени. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 91
Сребърен медал
Точки 85
4
Точки 80
4
Точки 80
5
Точки 77
6
Точки 73
6
Точки 73
6
Точки 73
7
Точки 72
Точки
Покажи още

Модна супер звезда Облечи ги

qrcode Играй онлайн Модна супер звезда Облечи ги (Fashion Superstar Dress Them) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Модна супер звезда Облечи ги е онлайн игра с мода игри, обличане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Модна супер звезда Облечи ги на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Модна супер звезда Облечи ги (Fashion Superstar Dress Them) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Модна супер звезда Облечи ги може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Модна супер звезда Облечи ги не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Модна супер звезда Облечи ги е оценена с оценка 4 от 5 с 5 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
dalinda спечели 91 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo спечели 83 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Mario_Karlovo
Mario_Karlovo добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg