Ръгби надпревара

регистрация
Игри онлайн Избягване игри

Ръгби надпревара

Направи любима
Гласувай: 
 4.6 5 (3 гласа)

Ръгби надпревара

Ръгби надпревара
Ръгби надпревара Впусни се в една вълнуваща ръгби надпревара с тази онлайн спортна игра. Избери своя отбор, включи се в шампионата и спечели всички двубои в играта. Избягвай всеки противник на терена и стигни до крайната линия, за да победиш. Спечели всички двубои, за да спечелиш голямата ръгби награда. Резултатът от играта се записва само при успешно завършено ниво. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- движение
- скачане
Видео упътване

Златен медал
Точки 1232
Сребърен медал
Точки 847
Бронзов медал
Точки 689
5
decoration
Точки 461
6
Точки 439
7
Точки 365
8
Точки 261
9
Точки 147
10
Точки 137
Точки
Покажи още

Ръгби надпревара

qrcode Играй онлайн Ръгби надпревара (Rugby Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ръгби надпревара е онлайн игра с избягване, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Ръгби надпревара на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ръгби надпревара (Rugby Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Ръгби надпревара може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ръгби надпревара не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ръгби надпревара е оценена с оценка 4.6 от 5 с 3 гласа и е играна 892 пъти.

Последни събития

Без аватар
xssxsx спечели 365 точки (7 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
avignon75 спечели 41 точки (10 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
dj_flash спечели 1232 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg