Прегради вкъщи

регистрация
Игри онлайн Прегради игри

Прегради вкъщи

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)

Прегради вкъщи

Прегради вкъщи Играй с преградите в изоставената къща в тази онлайн логическа игра. Едуард е купил една изоставена къща и се е преместил да живее там със своята жена. В къщата обаче ги очакват много опасности. Помогни на Едуард да победи противниците, да спаси жена си и да събере парите, за да обнови старата къща. Премахни преградите в правилната последователност, за да разрешиш логическите задачи в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Прегради вкъщи

qrcode Играй онлайн Прегради вкъщи (Home Pin) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Прегради вкъщи е онлайн игра с прегради, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Прегради вкъщи на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Прегради вкъщи (Home Pin) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Прегради вкъщи може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Прегради вкъщи не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Прегради вкъщи е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа и е играна 521 пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец
temptation
temptation гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg