Прегради вкъщи 2

регистрация
Игри онлайн Прегради игри

Прегради вкъщи 2

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Прегради вкъщи 2

Прегради вкъщи 2 Играй с преградите в къщата във втората част на тази онлайн логическа игра. Защити семейството от злодеите в играта и им помогни да съберат пари, за да построят свой собствен дом. Премахни преградите в правилната последователност, за да разрешиш логическите задачи в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Прегради вкъщи 2

qrcode Играй онлайн Прегради вкъщи 2 (Home Pin 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Прегради вкъщи 2 е онлайн игра с прегради, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Прегради вкъщи 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Прегради вкъщи 2 (Home Pin 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Прегради вкъщи 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Прегради вкъщи 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Прегради вкъщи 2 е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 376 пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg