Малки бойци Смъртоносни битки

регистрация
Игри онлайн Пиксел игри

Малки бойци Смъртоносни битки

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Малки бойци Смъртоносни битки

Малки бойци Смъртоносни битки
Поведи своите мини бойци до победа в тази онлайн екшън игра. Покажи бързи реакции и отрази нападенията на противниците. Удряй в правилния момент, за да улучиш противниците, които идват отляво и отдясно. Събирай точки и ги използвай да отключиш нови герои. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 1679
Сребърен медал
Точки 913
Бронзов медал
Точки 857
4
Точки 590
5
Точки 302
Точки

Малки бойци Смъртоносни битки

qrcode Играй онлайн Малки бойци Смъртоносни битки (Mini Fighters Death Battles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Малки бойци Смъртоносни битки е онлайн игра с пиксел, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Малки бойци Смъртоносни битки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Малки бойци Смъртоносни битки (Mini Fighters Death Battles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Малки бойци Смъртоносни битки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Малки бойци Смъртоносни битки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Малки бойци Смъртоносни битки е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 129 пъти.

Последни събития

Без аватар
rozaly_y спечели 590 точки (4 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Без аватар
pedina спечели 857 точки (3 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Katq
Katq спечели 913 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg