Събуди кутиите 2

регистрация
Игри онлайн Събуди кутиите игри

Събуди кутиите 2

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.8 5 (6 гласа)

Събуди кутиите 2

Събуди кутиите 2
Събуди кутиите 2 Кутиите се завръщат и отново спят в тази онлайн игра. Намери начин да събудищ кутиите, като използваш наличните обекти. Не е грубо да събудиш някого, ако е просто кутия.

Използвай мишката за поставяне на елемент. Видео упътване

Събуди кутиите 2

Играй онлайн Събуди кутиите 2 (Wake Up the Box 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Събуди кутиите 2 е онлайн игра с събуди кутиите, физика, от категория Логически.

Можеш да играеш Събуди кутиите 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Събуди кутиите 2 (Wake Up the Box 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Събуди кутиите 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Събуди кутиите 2 е оценена с оценка 4.8 от 5 с 6 гласа и е играна 5K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg