Смъртоносни мини

регистрация
Игри онлайн Забавни

Смъртоносни мини

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.0 5 (26 гласа)

Смъртоносни мини

Смъртоносни мини Открий правилната комбинация от движения и стигни до края без да активираш някоя мина в тази забавна онлайн игра. В края на играта те чака забавна изненада.

Използвай мишката за избор на движение. Видео упътване

Смъртоносни мини

qrcode Играй онлайн Смъртоносни мини (Minefield of Death) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Смъртоносни мини е онлайн игра с мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Смъртоносни мини на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Смъртоносни мини (Minefield of Death) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Смъртоносни мини може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Смъртоносни мини не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Смъртоносни мини е оценена с оценка 4.0 от 5 с 26 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg