Фризби голф

регистрация
Игри онлайн Голф игри

Фризби голф

Фризби голф
Играй голф с фризбито и уцели целта в тази онлайн спортна игра. Прицели се добре и изстреляй фризбито по посока на целта. Избягвай дърветата и другите препятсвия по трасето и стигни целта с колкото се може по-малко опити.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Фризби голф

Играй онлайн Фризби голф (Disc Golf) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Фризби голф е онлайн игра с голф, от категория Спорт.

Можеш да играеш Фризби голф на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Фризби голф (Disc Golf) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Фризби голф не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Фризби голф е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели -56 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
dinko1 спечели -49 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
anni спечели -123 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat