Владетели 2

регистрация
Игри онлайн Война игри

Владетели 2

Владетели 2 Управлявай своето кралство и го защити от нашествениците във втората част на тази онлайн стратегическа игра. Управлявай войниците на бойното поле и ги изпрати да спрат противниците на правилното място.

Играч 1 използва A и D за избор на войник, W и S за избор на поле, space за пускане на войник. Играч 2 използва стрелки наляво и надясно за избор на войник, стрелки нагоре и надолу за избор на поле и enter за пускане на войник. Видео упътване

Направи любима
9
Гласувай: 
 4.4 5 (22 гласа)

Владетели 2

Играй онлайн Владетели 2 (Warlords 2 Rise of Demons) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Владетели 2 е онлайн игра с война игри, от категория Стратегически.

Можеш да играеш Владетели 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Владетели 2 (Warlords 2 Rise of Demons) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Владетели 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Владетели 2 е оценена с оценка 4.4 от 5 с 22 гласа и е играна 11K пъти.

Избрани игри

Последни събития

dimitar_18986
dimitar_18986 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 9 години
dimitar_18986
dimitar_18986 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 9 години
Без аватар
pamela1234 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 10 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat