Физична симетрия

регистрация
Игри онлайн Логически

Физична симетрия

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (8 гласа)

Физична симетрия

Физична симетрия
Играй и подреди елементите от двете страни по еднакъв начин, така че да има симетрия.

Използвай мишката за премахване на червен елемент. Видео упътване

Златен медал
Точки 19806
Сребърен медал
Точки 19623
Бронзов медал
Точки 18782
4
Точки 15842
5
Точки 7937
6
Точки 5953
Точки

Физична симетрия

Играй онлайн Физична симетрия (Physics symmetry) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Физична симетрия е онлайн игра с физика, от категория Логически.

Можеш да играеш Физична симетрия на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Физична симетрия (Physics symmetry) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Физична симетрия не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Физична симетрия е оценена с оценка 5 от 5 с 8 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
anni спечели 19623 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
margoto_777
margoto_777 спечели 19806 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Без аватар
katja спечели 18782 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg