Съкровища в морето

регистрация
Игри онлайн Игри с подводници

Съкровища в морето

Направи любима
4
Гласувай: 
 4 5 (8 гласа)

Съкровища в морето

Съкровища в морето
Съкровища в морето Управлявай кораба и подводницата и намери всичкото златото на дъното на трите морета. Използвай събраните пари за закупуване на подобрения за подводницата, така тя ще може да издържи по-надълбоко и по-дълго във водата. Ревю

Използвай стрелките за навигация, space за пускане и прибиране на подводницата, I за преглед на инвентара, A за взимане на съкровище, за прехвърляне в друг океан или за купуване, enter за влизане в селише. Видео упътване

Златен медал
Точки 32519
Сребърен медал
Точки 20716
Бронзов медал
Точки 20206
4
Точки 16850
5
Точки 12435
6
Точки 9705
7
Точки 8855
8
Точки 7673
9
Точки 5154
Точки
Флаш игри - Събери съкровищетоБлог
Флаш игри - Събери съкровищетоСъбери съкровището (Treasure seas) е една наистина уникална игра, в която ще се потопите в морските дълбини. Тук вие управлявате един кораб с малка подводница, които се опитват да съберат всички съкровища в моретата. С корабът можете да се движите по повърхността и да пренасяте подводницата през различните морета. С подводницата можете да влезете в...
Прочети още

Съкровища в морето

Играй онлайн Съкровища в морето (Treasure Seas) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Съкровища в морето е онлайн игра с подводници, от категория Логически.

Можеш да играеш Съкровища в морето на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Съкровища в морето (Treasure Seas) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Съкровища в морето не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Съкровища в морето е оценена с оценка 4 от 5 с 8 гласа и е играна 8K пъти.

Последни събития

Без аватар
blaycky спечели 32519 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
veni164
veni164 спечели 20716 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Roberth
Roberth спечели 7673 точки
Харесва миХаресва миТочки преди 5 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg