Зимно безсъние

регистрация
Игри онлайн Таралежи игри

Зимно безсъние

Направи любима
1
Гласувай: 
 3.5 5 (4 гласа)

Зимно безсъние

Зимно безсъние
Таралежът е гладен и не може да заспи зимния си сън. Помогни му да събере плодовете и да се нахрани. Премахни обекти, използвай балони или вятъра, за да накраш таралежа да се движи.

- играе се с мишката
Видео упътване

Зимно безсъние

Играй онлайн Зимно безсъние (Winter insomnia) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зимно безсъние е онлайн игра с таралежи, плодове, животни, физика, зимни, от категория Логически.

Можеш да играеш Зимно безсъние на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зимно безсъние (Winter insomnia) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Зимно безсъние не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зимно безсъние е оценена с оценка 3.5 от 5 с 4 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 77 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 8 месеца
veni164
veni164 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 8 месеца
ariel61
ariel61 спечели 0 точки (2 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg