Плодови буболечки

регистрация
Игри онлайн Игри с буболчеки

Плодови буболечки

Направи любима
3
Гласувай: 
 3.3 5 (9 гласа)

Плодови буболечки

Плодови буболечки
Калинките в тази онлайн игра са гладни. Помогни на буболческите да намерят плодове, които съответстват на техния цвят. Измени стрелките по пътя, за да насочиш калинките към правилния плод.

Използвай мишката за смяна на псоката на пътя. Видео упътване

Златен медал
Точки 8820
Сребърен медал
Точки 1680
Бронзов медал
Точки 1650
4
Точки 1260
5
Точки 1210
6
Точки 1200
7
Точки 1150
8
Точки 1100
9
Точки 1080
10
Точки 1000
Точки
Покажи още

Плодови буболечки

qrcode Играй онлайн Плодови буболечки (Fruity Bugs) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Плодови буболечки е онлайн игра с буболечки, плодове, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Плодови буболечки на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Плодови буболечки (Fruity Bugs) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Плодови буболечки може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Плодови буболечки не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Плодови буболечки е оценена с оценка 3.3 от 5 с 9 гласа и е играна 16K пъти.

Последни събития

Без аватар
vikencetooo1 спечели 650 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 5 месеца
hriska
hriska спечели 1680 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 9 месеца
OldTop
OldTop добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 10 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg