Ави джобен плаж

регистрация
Игри онлайн Ави обличане игри

Ави джобен плаж

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.2 5 (144 гласа)

Ави джобен плаж

Ави джобен плаж
Ави джобен плаж Ави е готова за почивка на плажа, но не може да реши какво да вземе със себе си. Играй с момичето аватар и я преобрази така както ти решиш. Продавай сладолед или храна на плажа и отключи много нови дрехи и аксесоари. След като избереш правилните саставки, достави ги на съответния клиент. Ревю

- играе се с мишката
Видео упътване

Tвоето момиче аватарБлог
Tвоето момиче аватарИмал ли си някога аватар, който можеш да накараш да изглежда, както пожелаеш? Сега имаш този шанс в няколко игри с Ави и различна тематика - на плажа, на коледа, на хелоуин, парти за рожден ден, поп звезда и други, всяка една пълна с много стил и забавление. В тези игри можеш да се разхождаш с Ави в един виртуален свят, който много наподобява реалността....
Прочети още

Ави джобен плаж

qrcode Играй онлайн Ави джобен плаж (Avie Pocket Beach) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ави джобен плаж е онлайн игра с ави обличане, плаж, преобразяване, обличане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Ави джобен плаж на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ави джобен плаж (Avie Pocket Beach) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ави джобен плаж може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ави джобен плаж не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ави джобен плаж е оценена с оценка 4.2 от 5 с 144 гласа и е играна 21K пъти.

Последни събития

Без аватар
adriana добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Без аватар
Alice367 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 7 месеца
Sarah_la_Reine
Sarah_la_Reine добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
elenaivanova
изобщо не е скука екстра е.
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
elenaivanova
якоооо Happy  Happy  Happy  Cool  Cool  Cool
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
MeliToo
много е забавна играта Kiss
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
tedka12_
направо е трепач
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
Els
За начало я добавих в любими защото мислех че ще е като другите а то нищо не може да правиш само пише Hit! голяма скука!
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
hybrian
след като избереш правилните съставки, трябва да натиснеш върху човека, който си ги е поръчал, (сигурно за това ти пише hit, може и да е ако съставките не са правилни) после отключваш нови дрехи и можеш да ги обличаш
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми
Els
Никак не е забавно !
ОтговориОтговори Харесва миХаресва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg