Батман защитава Готъм

регистрация
Игри онлайн Батман игри

Батман защитава Готъм

Направи любима
Гласувай: 
 4.9 5 (10 гласа)

Батман защитава Готъм

Батман защитава Готъм Играй с тъмния рицар Батман и се бий срещу престъпността по улиците на Готъм. Победи в играта Джокера, Ридлър и Бейн и спаси града.

Използвай стрелките за движение, Z и X за атака. space за използване на специална сила. Видео упътване

Батман защитава Готъм

Играй онлайн Батман защитава Готъм (Batman Defend Gotham) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Батман защитава Готъм е онлайн игра с батман, джокера, супер герои, анимационни герои, от категория Екшън.

Можеш да играеш Батман защитава Готъм на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Батман защитава Готъм (Batman Defend Gotham) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Батман защитава Готъм не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Батман защитава Готъм е оценена с оценка 4.9 от 5 с 10 гласа и е играна 3K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg