Принцеса Ариел Разлики

регистрация
Игри онлайн Намери разликите

Принцеса Ариел Разлики

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Принцеса Ариел Разлики

Принцеса Ариел Разлики
Играй с принцеса Ариел и открий разликите между рисунките с малката русалка. Открий всички разлики преди времето да изтече. Внимавай да не направиш погрешен избор, всеки грешен ход ще ти коства един от животите в играта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 3910
Сребърен медал
Точки 3890
Бронзов медал
Точки 3730
4
Точки 3560
4
Ece
Точки 3560
5
Точки 3510
6
Точки 2630
7
Точки 1630
8
Точки 1510
9
Точки 620
Точки
Покажи още

Принцеса Ариел Разлики

Играй онлайн Принцеса Ариел Разлики (Princess Ariel Spot the Difference) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Принцеса Ариел Разлики е онлайн игра с намери разликите, ариел, русалки, от категория Логически.

Можеш да играеш Принцеса Ариел Разлики на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Принцеса Ариел Разлики (Princess Ariel Spot the Difference) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Принцеса Ариел Разлики не работи, увери се, че имаш функционираща версия на Adobe Flash Player (32.00.344) и използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. От 2021 Flash приставката не се поддържа официално. Подробни инструкции за инсталация на работещ Flash Player тук: Как да играем флаш игри през 2021 След като имаш всичко необходимо инсталирано, натисни активирай Flash Player и избери Разреши (Allow). Ако това не работи, щракни върху иконата или в горната лява част на полето за адрес на браузера. В показалото се Flash меню избери Разреши (Allow). Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Принцеса Ариел Разлики е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

veni164
veni164 спечели 3910 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 7 месеца
DIHANIE
DIHANIE спечели 2630 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg