Самурая Джак Амулета на времето

регистрация
Игри онлайн Самурая джак игри

Самурая Джак Амулета на времето

Направи любима
Гласувай: 
 4.6 5 (6 гласа)

To play this game, please, download the latest Flash player!


Get Adobe Flash player

Самурая Джак Амулета на времето

Самурая Джак Амулета на времето Започни играта с една добра тренировка заедно със Самурая Джак. След това се отправи на едно невероятно приключение в различни земи в древна Япония. Твоята задача е да намериш Амулета на времето и да използваш неговите сили, за да спасиш света.

Използвай стрелките за движение, X за скок, Z за атака. В менюто използвай стрелките за навигация, enter и Z за избор. Видео упътване

Самурая Джак Амулета на времето

Играй онлайн Самурая Джак Амулета на времето (Samurai Jack The Amulet of Time) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Самурая Джак Амулета на времето е онлайн игра с самурая джак, самураи, картун нетуърк, от категория Екшън.

Можеш да играеш Самурая Джак Амулета на времето на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Самурая Джак Амулета на времето (Samurai Jack The Amulet of Time) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Самурая Джак Амулета на времето не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Самурая Джак Амулета на времето е оценена с оценка 4.6 от 5 с 6 гласа и е играна 4K пъти.

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg