Хелоуин три върха

регистрация
Игри онлайн Пасианс три върха игри

Хелоуин три върха

Направи любима
11
Гласувай: 
 4.1 5 (20 гласа)

Хелоуин три върха

Хелоуин три върха
Хелоуин три върха Това е Хелоуин три върха пасианс издание със специални карти. Премахни всички карти от игралното поле, като избираш карти, които са с едно по-големи или по-малки от картата, показана в основата. Отвори нова карта, ако нямаш възмможен ход.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 21222
Сребърен медал
Точки 20353
Бронзов медал
Точки 20206
4
Точки 19464
5
Точки 18688
6
Точки 17559
7
Точки 17525
8
Точки 17226
9
Точки 16857
10
Точки 16840
Точки
Покажи още

Хелоуин три върха

qrcode Играй онлайн Хелоуин три върха (Halloween Tripeaks) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хелоуин три върха е онлайн игра с пасианс три върха, хелоуин, карти, пасианс, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Хелоуин три върха на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хелоуин три върха (Halloween Tripeaks) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Хелоуин три върха може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Хелоуин три върха не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хелоуин три върха е оценена с оценка 4.1 от 5 с 20 гласа и е играна 10K пъти.

Последни събития

czMoni
czMoni спечели 17559 точки (6 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 3 седмици
czMoni
czMoni добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 месец
Без аватар
rumcais спечели 15259 точки (19 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg