Изстреляй лемингите

регистрация
Игри онлайн Гризи и лемингите игри

Изстреляй лемингите

Изстреляй лемингите
Изстреляй лемингите Изстреляй лемингите и събуди мечката Гризи в тази онлайн игра. Това е игра, подобна на ядосани птици, с анимационните герои от Гризи и лемингите. Изстреляй лемингите и удари предметите, които могат да издадат звук и да събудят Гризи. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (8 гласа)
Златен медал
Точки 187170
Сребърен медал
Точки 187100
Бронзов медал
Точки 184500
4
Точки 176621.67
5
Точки 172186.67
6
Точки 166596.67
Точки
Покажи още

Изстреляй лемингите

Играй онлайн Изстреляй лемингите (Lemmings Launch) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Изстреляй лемингите е онлайн игра с гризи и лемингите, ядосани птици, анимационни герои, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Изстреляй лемингите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Изстреляй лемингите (Lemmings Launch) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Изстреляй лемингите може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Изстреляй лемингите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Изстреляй лемингите е оценена с оценка 4 от 5 с 8 гласа. Играта е добавена от leon и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
anni спечели 177621.67 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
paralelen
paralelen спечели 184500 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
rikondo
rikondo спечели 165563.33 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat