Пасианс три върха Жътва

регистрация
Игри онлайн Пасианс три върха игри

Пасианс три върха Жътва

Направи любима
15
Гласувай: 
 3 5 (3 гласа)

Пасианс три върха Жътва

Пасианс три върха Жътва
Прекарай време след природата във фермата с тази онлайн игра на пасианс. Събери картите и се забавлявай, докато се наслаждаваш на спокойствието във фермата. Можеш да събираш карти, които са съседни на картата, показана в основата. Ако нямаш възможни ходове, можеш да откриеш нова карта от тестето. Нивата стават все по трудни с напредването на играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 476159
Сребърен медал
Точки 453953
Бронзов медал
Точки 451143
4
Точки 441449
5
Точки 427525
6
Точки 399600
7
Точки 382233
8
Точки 352543
9
Точки 350224
10
Точки 340387
Точки
Покажи още

Пасианс три върха Жътва

qrcode Играй онлайн Пасианс три върха Жътва (Solitaire TriPeaks Harvest) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пасианс три върха Жътва е онлайн игра с пасианс три върха, пасианс, карти, мобилни, от категория Спорт.

Можеш да играеш Пасианс три върха Жътва на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пасианс три върха Жътва (Solitaire TriPeaks Harvest) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пасианс три върха Жътва може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пасианс три върха Жътва не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пасианс три върха Жътва е оценена с оценка 3 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 12510 точки (35 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
vasi_eli спечели 159887 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
GaRoNi
GaRoNi добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg