Пасианс три върха Класика

регистрация
Игри онлайн Пасианс три върха игри

Пасианс три върха Класика

Направи любима
12
Гласувай: 
 4.6 5 (9 гласа)

Пасианс три върха Класика

Пасианс три върха Класика
Играй в тази класическа игра на пасианс с три върха. Целта в играта е да събереш всички карти на игралното поле. Можеш да събираш карти, които са съседни на картата в основата. Ако нямаш възможни ходове, можеш да отвориш нови карти от тестето. Помисли добре преди да вземеш някоя карта и планирай ходовете си, така че да можеш да събереш последователно няколко карти. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 1218670
Сребърен медал
Точки 1111822
Бронзов медал
Точки 1034530
4
Точки 931608
5
Точки 721620
6
Точки 658138
7
Точки 647200
8
Точки 616068
9
Точки 577940
10
Точки 536070
Точки
Покажи още

Пасианс три върха Класика

qrcode Играй онлайн Пасианс три върха Класика (Tri Peaks Solitaire Classic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пасианс три върха Класика е онлайн игра с пасианс три върха, пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пасианс три върха Класика на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пасианс три върха Класика (Tri Peaks Solitaire Classic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пасианс три върха Класика може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Пасианс три върха Класика не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пасианс три върха Класика е оценена с оценка 4.6 от 5 с 9 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

Без аватар
smoldu спечели 416700 точки (15 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
czMoni
czMoni спечели 135186 точки (36 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 месец
Без аватар
Asheton гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg