6 върха пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

6 върха пасианс

Направи любима
4
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

6 върха пасианс

6 върха пасианс
Това е класическа игра на карти подобна на три върха пасианс. Тази пасианс игра има два пъти повече карти и върхове. Целта в играта е да събереш всички карти от игралното поле. За целта можеш да събираш карти, които са съседни на картата показана в основата. Можеш да отвориш нови карти от тестето, ако нямаш възможни ходове. Играта включва петнайсет предизвикателни нива, опитай се да завършиш всички нива и да достигнеш максимален резултат.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 67504
Сребърен медал
Точки 66851
Бронзов медал
Точки 61643
4
Точки 61098
5
Точки 60364
6
Точки 60139
Точки
Покажи още

Награди

6 върха пасианс

qrcode Играй онлайн 6 върха пасианс (6 Peaks Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. 6 върха пасианс е онлайн игра с пасианс, пасианс три върха, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш 6 върха пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта 6 върха пасианс (6 Peaks Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта 6 върха пасианс може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта 6 върха пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта 6 върха пасианс е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа и е играна 859 пъти.

Последни събития

gege34
gege34 спечели 21290 точки (26 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
gege34
gege34 спечели Асо пика
Харесва миПредмети преди 3 дни
Без аватар
Kami75rr спечели 61098 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg