Супер меле Свят

регистрация
Игри онлайн Супер меле игри

Супер меле Свят

Супер меле Свят
Супер меле Свят Фантастична бойна игра с популярните анимационни герои от света на Никелоедон. Бий се в супер мелето заедно със СпонджБоб, костенурките нинджа, СпонджБоб, Линкълн от Семейство Шумникови, Пауър Рейнджърс, небесния кит от Геймърки, Опасният Хенри и други.

Използвай стрелките за движение, space за атака, Z за призоваване на помощ, X за специална атака. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.3 5 (95 гласа)

Супер меле Свят

Играй онлайн Супер меле Свят (Super Brawl World) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер меле Свят е онлайн игра с супер меле, никелодеон, спонджбоб, костенурките нинджа, пауър рейнджърс, геймърки, къщата на шумникови, опасният хенри, анимационни герои, от категория Бойни.

Можеш да играеш Супер меле Свят на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер меле Свят (Super Brawl World) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Супер меле Свят не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер меле Свят е оценена с оценка 4.3 от 5 с 95 гласа и е играна 59K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Prodbyly_2009 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 4 месеца
Prodbyly
Prodbyly гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 5 месеца
Prodbyly
Prodbyly добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat