Зомби защита 2

регистрация
Игри онлайн Зомби игри

Зомби защита 2

Зомби защита 2 Градът е напднат от зомбита и почти всички са инфектирани в тази онлайн игра. Няколко войници се опитват да спрат зомбитата. Използвай своето оръжие и спри нашествието. Можеш също да използваш въздушна подкрепа в играта.

Използвай мишката за прицелване, лявото копче на мишката за стрелба, Z за викане на самолет, space за презареждане. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.7 5 (4 гласа)

Зомби защита 2

Играй онлайн Зомби защита 2 (Zombie Defence 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Зомби защита 2 е онлайн игра с зомби, стрелба, от категория Екшън.

Можеш да играеш Зомби защита 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Зомби защита 2 (Zombie Defence 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Зомби защита 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Зомби защита 2 е оценена с оценка 4.7 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от flashigri и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
2007jaime добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 5 месеца

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat